O nás

Koloro je ryze česká obchodní a servisní společnost zastupující tradiční evropské prémiové značky, především produkty sdružené pod obchodní značkou Cromology, jednoho ze světových lídrů v oboru.

Svým portfoliem produktů z recyklátů a biohmoty přinášíme nový směr na trh s barvami a díky inovativním technologiím a pigmentacím pak svěžest do domácností našich zákazníků.

Inspirací našich barev jsou živly i sama příroda. Stejně tak tradiční italské a francouzské umění a móda. Struktury, rastry a vzory, které vytváříme, budou inspirací i pro Vás.

Naše mise

Cílem Koloro je vnímat potřeby a nároky našich zákazníků na design a prostor ve kterém žijí.

Otevřeností v obchodě a marketingu otvíráme nový pohled na spolupráci a vztahy. Chceme vytvářet férový prostor pro dlouhodobou spolupráci s distributory i koncovými zákazníky. Díky našemu přístupu, chceme umožnit zákazníkovi získat maximální dovednosti pro práci se sortimentem a uvést ho do kreativního světa práce s produkty nabízených pod mateřskou značkou Koloro.

Vaše domácnosti jsou pro nás důležité, přineseme Vám nový pohled na design.

Vize

Naší vizí je dlouhodobá udržitelnost našich produktů na trhu, silné technologické a servisní zázemí stejně jako enviromentální udržitelnost pro budoucnost s maximálním důrazem na snížení uhlíkové stopy produkce i distribuce barev. Chceme našim zákazníkům nabízet maximální servis a pohled do technologického zázemí a vývoje.

Koloro

barvy budoucnosti

Koloro

naše jádro a hodnoty

Otevřenost

Otevřeností v obchodě a marketingu otvíráme nový pohled na spolupráci a vztahy.

Díky svému přístupu, umožnujeme získat zákazníkovi maximální dovednosti pro práci se sortimentem a uvést ho do kreativního světa práce s produkty nabízených pod mateřskou značkou Koloro.

Odkaz

Naše cesta je odkaz do budoucnosti a enviromentální i produktové udržitelnosti.

Svěžest

Nová filozofie a složení barev, které respektuje zdraví rodiny, kolegů i planety. Barvy jsou inspirované vším kolem nás – přírodou, módou i uměním.

Tradice

Společnost Koloro byla založena na tradici úspěšné firmy INTERTECH, která stojí na základech enviromentální udržitelnosti, recyklaci, ochraně životního prostředí a designu veřejného prostoru.

V portfoliu obchodní značky Koloro jsou zastoupeny tradiční evropské prémiové značky.

Profesionální dědictví = spolehlivá signatura.

Desing

Naše barvy odráží všechny potřeby z hlediska stylů a osobnosti. Jsou designem budoucnosti.

Cesta

Jsme vaší cestou a inspirací k modernímu a živému prostoru vašich domovů.

A co je jádrem naší společnosti?

Souznění

Protože souznění barev je pro nás stejně důležité, jako souznění s Vámi, našimi zákazníky.